U bevindt zich hier: Berichten  

BERICHTEN
 

Wat betekent Pasen voor jou? Toen we enkele weken geleden de wijkgemeente benaderden met de vraag 'Wat betekent Pasen voor jou; wat is voor jou belangrijk?' bleef het lang stil. "Wat een moeilijke vraag" klonk het, "dat weet ik niet zo maar". Maar gelukkig kwamen er toch veel reacties binnen

   

De poppenspeler van Warschau Valt er ooit iets te leren van een oorlog? En hoe blijf je overeind als je er middenin zit? Trio Wilde Eend speelt op 2 mei het verhaal van de joodse tiener Mika Hernsteyn die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het getto van Warschau moest zien te overleven.

   

Liturgische schikkingen veertigdagentijd 2023 Ook dit jaar is er elke week een liturgische schikking in de Veertigdagentijd. Het thema van de Protestantse Kerk is 'Liefde voor jou'. De schikkingen sluiten daar bij aan.

   

Gedachteniszondag 2022 Op zondag 6 november 2022 herdachten wij de mensen die het afgelopen jaar gestorven zijn.

 

Commissie Kunst & Kerk Omdat kunst voor Zeist-West belangrijk is heeft de kerkenraad onlangs een kunstcommissie ingesteld. Het is de taak van deze commissie (inmiddels Commissie Kunst & Kerk) om verschillende activiteiten op het gebied van kunst en geloof voor onze gemeente en de wijk rond ons kerkgebouw te bevorderen, te organiseren en te coördineren. De commissie doet dit in nauwe samenwerking met andere betrokkenen (Werkgroep Vieringen, Jeugdwerk, Inloophuis, Ontmoetingsgroep, Stichtingsbestuur, e.a.).

   

Signaalpunt Zeist tegen Eenzaamheid Wat is het Signaalpunt tegen Eenzaamheid? Een digitaal punt waar iedereen die zich zorgen maakt over een eenzame persoon, hulp kan inschakelen. Een professional reageert binnen 24 tot 48 uur op uw melding en gaat een praatje maken met de eenzame persoon.

   

Bezorg ook eens de bloemengroet Nu we weer met (meer) gemeenteleden naar de zondagse viering kunnen gaan, willen we graag de Bloemengroet ook weer door gemeenteleden laten bezorgen. Zowel als blijk van omzien naar elkaar, als gemeenschap, als ook ter ontlasting van ouderling en medewerkers aan de vieringen.  We zijn dus op zoek naar bezorgers voor de Bloemengroet. 

 

Collectes voorlopig digitaal Regelmatig houden we een collecte waarin we in één keer collecteren met terugwerkende kracht over de afgelopen weken

 

In memoriam Gedenken van de overledenen dit jaar.

   

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

   

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

   

Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...

 

Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...

 

Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

   
Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


Printerversie