U bevindt zich hier: Foto's  

230205 WISSELING VAN DE WACHT
  

Op de eerste rij v.l..r. Ruud van den Broek, Kees Manintveld, Jan de Graaff, Wim Blom, Jelmer Martens, Piet Jan Keijmel, Ben van de Puttelaar, Gerard van Heiningen en Koos Keestra.


 
Klik hier om naar de galerie te gaan.Afscheid van Stichtingsbestuur en RvT

In de Wisseling-van-de-Wachtviering van zondag 5 februari hebben we afscheid genomen van het bestuur en de raad van toezicht van de stichting kerkelijk centrum Zeist-West.
Van het stichtingsbestuur nemen afscheid Dick Duit, de voorzitter, Koos Keestra, de secretaris, Jan de Graaff, penningmeester en de beheerders Gerard van Heiningen en Ben van de Puttelaar. De raad van toezicht werd gevormd door Piet Jan Keijmel, Ruud van den Broek en Jelmer Martens. Fijn dat jullie er zijn.
De Stichting werd opgezet toen drie kerken samen een kerkgebouw gingen bouwen en gebruiken. De stichting komt op voor de belangen van het gebouw, zorgt voor beheer, onderhoud en verhuur, en waarborgt de continuïteit van kennis en kunde.
Er maken nog steeds drie kerken gebruik van het gebouw, maar na het vertrek van de RK parochie en de fusie van de gereformeerde kerk en de hervormde gemeente is er nog maar één eigenaar, de protestantse gemeente Zeist. Dat maakt het werken in de vorm van een stichting niet langer nodig, en vandaar dat de stichting “slapend” is gemaakt en het bestuur ondergebracht bij het college van kerkrentmeesters.
Het werk zelf moet echter nog steeds worden gedaan, en Gerard en Ben blijven gelukkig als beheerders aan en zijn lid geworden van het wijkcollege van kerkrentmeesters dat de taken van de stichting voort zal zetten.
Draaginsigne voor Piet Jan Keijmel

Piet Jan Keijmel heeft een (zeer) lange peirode als ouderling-kerkrentmeester actief geweest in onze wijkgemeente,
Zijn collega kerkrentmeesters hebben daarom besloten om hem een eerbewijs toe te kennen. Het gaat om een draaginsigne en een oorkonde van de Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer, die hij in de viering overhandigd kreeg.


Nieuwe ambtsdragers

Nieuwe ambtsdragers
Op zondag 5 februari hebben we 2 ambtsdragers (Kees Manintveld en Piet Jan Keijmel) ontheven van hun taken en konden we 2 nieuwe ambtsdragers (Wim Blom en Jelmer Martens) bevestigen. Daarnaast is Hugo Albers herbevestigd.


Printerversie