Index

Viering zondag 20 oktober

We staan stil bij de gelijkenis rond een onrechtvaardige rechter - een merkwaardig verhaal, wat door twee bijzondere zinnetjes aan het begin en einde ingekleurd wordt door de redacteur van het Lukas-evangelie.


Berichten

2 november Steek een lichtje op Voorafgaand aan de Gedachteniszondag willen we graag iedereen, kerkelijk of niet-kerkelijk, de gelegenheid bieden om een lichtje op te steken en even stil te staan bij het verlies van een geliefde. Daarvoor is het kerkelijk Centrum in De Clomp op zaterdag 2 november (Allerzielen) geopend van 15- 18 uur.Lezing Christa Anbeek Dinsdag 29 oktober komt Christa Anbeek spreken over haar boek Voor Jozef en zijn broer. Dit boek won de prijs voor Het Beste Spirituele Boek 2019.Psalmenkring - 'Een Goed Verhaal' In het kader van ons jaarthema "een goed verhaal" zal ik komend seizoen een Psalmenkring aanbieden. We komen elke maand bij elkaar, en buigen ons over de zogenaamde "Pelgrimsliederen" - psalm 120 tm 134.Collectebonnen bestellen Hier kunt u het bestelformulier voor de collectebonnen downloadenBerichten Berichten van de afgelopen weken

 

Insturen kopij

Voor alle kopij die we vanuit Zeist-West gebruiken voor de Nieuwsbrief, de website en voor de nieuwe Opgang hebben we één adres: publiciteit@pknzeistwest.nl.
Gebruik geen andere adressen want dan loopt u een goede kans dat het bericht nergens terecht komt.

Stuur daarom alle berichten uitsluitend naar: publiciteit@pknzeistwest.nl
Sluitingstijd voor de wekelijkse Nieuwsbrief op zaterdag is donderdagavond 20.00 uur.


Laatste wijziging website

Laatste wijziging op donderdag 17 oktober 2019 om 20:00 uur.


Website zonder beperkingen!

De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden. Lees verder...


Website beveiligd met SSL certificaat

Een SSL-certificaat op een website is te herkennen aan het slotje in de adresbalk van uw browser.
Wanneer een website is beveiligd met een SSL-certificaat wordt dataverkeer tussen de bezoeker en de websites versleuteld. Zo is het nagenoeg onmogelijk om deze gegevens af te luisteren.
Het officiële adres van de website is vanaf nu: https://www.pknzeistwest.nl


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken