Berichten

Wijnstok en wijngaard Het uitstapje van de Ontmoetingsgroep op zondagmiddag 7 oktober begon in de kerk, waar Corja ons meenam naar enkele bijbelse verhalen over wijn en wijngaard. Daarna werd een bezoek gebracht aan de Wijngaard Hoog Beek & Royen.Christien Crouwel algemeen secretaris Raad van Ker Drs. Christien Crouwel is benoemd tot nieuwe algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Dat heeft de Raad van Kerken vandaag, direct na zijn plenaire vergadering, bekend gemaakt. Christien Crouwel (53) is predikant van de Protestantse Kerk in Nederland. Haar benoeming gaat in per 1 januari 2019.Programma najaar voor Ontmoetingsgroep Voor november en december is het programma al beschikbaar. Details volgen later.

 

Gertjaap Kardol vredesduif van Zeist 2018-2019 Het Platform heeft uit de ontvangen nominaties dit jaar de Vredesduif toegekend aan Gertjaap Kardol. De overwegingen daarvoor zijn de grote inzet van Gertjaap voor verbinding van kwetsbare mensen, niet alleen met elkaar, maar vooral ook met de meer zelfredzamen, zodat ze zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Hij kan goed luisteren. Steeds opnieuw bedenkt hij mogelijkheden om mensen echt te ontmoeten, te begrijpen wat nodig is. Zo helpt Gertjaap veel mensen zich te durven uiten en zich te ontplooien. Lees verder ...10e Herfstconcert Vrijdag 19 oktober a.s. zullen Arie Boers (piano) en Wout van Andel (orgel) voor de 10e keer samen optreden. Deze keer met medewerking van fluitiste Iris Henriks en saxofonist Daan van Koppen. Beide hebben al eerder meegewerkt aan een concert van Arie en Wout.Jes, tienerclub is weer gestart We hebben met de tieners een globaal programma gemaakt voor het seizoen 2018-2019

 

Expositie Han van Krimpen en Dicky Berg Vanaf zondag 23 sepetember zijn schilderijen te bewonderen van Han van Krimpen en Dicky Berg.

 

Jouw leven als een pelgrimstocht Bezinningsdag “Wat maakt het leven de moeite waard?” Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en het leven dat je kiest? Of zou hebben willen kiezen. Of denk je erover een ander pad op te gaan. Tijdens een studiedag over je leven dat loopt als een pelgrimspad met dalen, bergtoppen, blaren en mooie ontmoetingen ga je zelf en samen met anderen ontdekken hoe jouw pelgrimspad verloopt. En aan het einde van de dag ben je vast veel wijzer. In verband met het reserveren van de zaalruimte moeten we vroegtijdig weten of we voldoende deelnemers halen. Daarom dus nu al veel aandacht.

 

Zin-in-Film najaar 2018 ZIN IN FILM NAJAAR 2018. Samen een film bekijken op groot beeld, met nagesprek. Thema: “Burgerlijke Ongehoorzaamheid …..” Donderdag 20-19-18: Darkest HourKerkelijk Centrum gaat op de schop Al geruime tijd wordt er gesproken over de vernieuwing van het winkelcentrum De Clomp en ons kerkelijk centrum. Maar nu is het dan eindelijk zover, binnenkort gaan de werkzaamheden beginnen en vanaf 20 augustus beginnen wij ook met het groot onderhoud van ons kerkelijk centrum..Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet kunt u mailen naar bloemengroet@pknzeistwest.nl. Telefonisch aanmlelden kan ook, maar is soms wat moeilijker. Zowel Jannie als Chantal werken in diensten die ook buiten kantoortijden vallen, het kan dus gebeuren dat u een voicemailbericht krijgt. Schroom niet en spreek gerust in. Jannie van Beest 06- 30 25 41 98 Chantal van Lieshout 030-69 59 931 (de voicemail wordt aangenomen met de familienaam Wagenaar)

 

Kerktaxidienst Als u het door die weersomstandigheden, of om een andere reden moeilijk vindt om zondags naar de viering in de kerk Zeist West te gaan, weet dan dat u gebruik kunt maken van onze Kerktaxidienst. U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer. Onze kerktaxirijders staan voor u klaar! Neemt u voor informatie of aanmelding contact op met Anke Judels. Per email aj.judels@casema.nl of per telefoon 6952645

 

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.Wijziging E-mail adres? Geef het door! Voor de communicatie wordt steeds vaker gebruik gemaakt van e-mail. Daarom streeft de ledenadministratie ernaar naast de gebruikelijke gegevens ook van zo veel mogelijk leden het e-mail adres in ha...Wat te doen bij een ramp in KC Onze kerk heeft evenals bedrijven de zorgplicht om in geval van nood de kerkgangers snel en efficiënt naar een veilige plek te leiden. De bedrijfshulpverlening is elke zondag ingevuld en fungeert ...Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden. Door het selecteren van de optie Tekstversie bovenaan de Startpagina wordt er een speciale versie voor slechtzienden van de website geopend. Ook in de brontekst wordt deze koppeling bovenaan weergegeven. Zo wordt deze koppeling snel gevonden door leeshulpen voor slechtzienden wanneer deze de pagina van boven naar beneden bewerken. Websites zonder beperkingen bevatten onder andere geen tabellen en plaatjes, omdat deze een belemmering voor leeshulpen vormen.

 

Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken