Berichten

Met Johannes toeleven naar Pasen Wie ben ik en hoe leef ik? Wat zegt Jezus over zichzelf en wat betekent dat voor mij? Wie in de veertigdagentijd bij zulke vragen wil stilstaan, kan het leesplan van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) volgen. Deelnemers lezen vanaf 6 maart het hele Johannes-evangelie op weg naar Pasen. Het leesplan komt digitaal beschikbaar via debijbel.nl, de app Mijn Bijbel en als boekje.

 

Tussen hoop, vrees, gedichten en lineaire algebra Hayarpi Tamrazyan was maandenlang het gezicht van het kerkasiel en het kinderpardon. Ze fluistert nog steeds als ze de telefoon opneemt, twee dagen na het akkoord over het kinderpardon en één dag na het beëindigen van de continu-kerkdienst die in de Bethelkapel gehouden werd. Hayarpi Tamrazyan moet er zelf om lachen. Maar natuurlijk is het even wennen; het Armeense gezin zat ruim drie maanden in kerkasiel in het kleine Haagse buurt- en kerkhuis Bethel, met een viering die dag en nacht doorging.

 

Bestellen huispaaskaarsen Zoals elk jaar is ook dit jaar weer de mogelijkheid om een huispaaskaars te bestellen. Op zondag 24 februari en zondag 3 maart kunt u na de viering in het Kerkelijk Centrum uw bestelling plaatsen

 

Kleed L'Espoir van Isabel Ferrand weer thuis

 

Opvolger gezocht bij Communicatie

 

De eerste 100 dagen … van ds. Tineke Dronkert De eerste 3 maanden (de eerste 100 dagen) zijn nu voorbij. Voor u als gemeente en voor mij als predikant was het een avontuur dat we met elkaar zijn aangegaan. Wat mij de afgelopen periode het meest is bijgebleven is de openheid en hartelijkheid, de belangstelling en de steun.. Wat ik ook opvallend vind is, dat er bijzonder veel mensen actief en betrokken zijn! Als ik elke werkdag één vrijwilliger zou bezoeken, zou ik na een jaar nog niet klaar zijn ...Vele handen maken licht werk Enkele jaren geleden mochten we als samenwerkende kerken in Zeist een theatervoorstelling over het Paasverhaal naar Zeist halen. Met een volle zaal bij de Noorderlicht gemeente werden de gasten in muziek, zang en dans meegenomen in het aangrijpende verhaal van Pasen. Dit jaar willen we graag van dezelfde organisatie Danstheater Home-Run www.danstheaterhomerun.nl naar Zeist halen. Opnieuw als samenwerking tussen verschillende kerken.

 

Kerkasiel Bethel ten einde Het kerkasiel in de Bethelkapel in Den Haag is woensdagmiddag gestopt met de doorlopende dienst voor de Armeense familie Tamrazyan. De organisatie ziet geen reden om nog langer door te gaan.

 

In memoriam ...

 

Ontmoetingsgroep De Ontmoetingsgroep kwam op maandagavond 21 januari bijeen in het KC. Op ons programma stond de documentaire ‘Ik ben echt niet bang voor de dood’ met René Gude.

 

Zondag 10 februari Werelddiaconaat Landelijk staat traditioneel de eerste zondag van februari in het teken van het Werelddiaconaat. De ZWO commissie wil deze bijzondere viering echter graag verzorgen samen met onze eigen wijkpredikant, en op 3 februari gaat een gastpredikant voor in de dienst. Om die reden wordt in Zeist West op zondag 10 februari aandacht gegeven aan het Werelddiaconaat.Zin in Film voorjaar 2019 Hierbij nodigen wij u weer uit voor de nieuwe serie "Zin in Film"! Samen een film bekijken op groot beeld, met nagesprek, met als thema: Nederlandse films.Bibliodrama 4 maart Met bibliodrama speel je met een groep een bijbelverhaal. Je speelt rond een thema of een rol uit de tekst.....

 

Jes, tienerclub is weer gestart We hebben met de tieners een globaal programma gemaakt voor het seizoen 2018-2019

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

 

Verkoop FairTrade producten Zondag 20 januari staan we weer met een kraam in de ontmoetingsruimte waarin FairTrade artikelen worden verkocht...Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

 

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

 

Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken