Oecumenische Paaswake 2019

Lees verder ..


We hebben de afgelopen weken verschillende mensen gesproken en er is draagvlak voor een paaswake. Er wordt enthousiast gereageerd en het initiatief wordt breed gesteund.
We hebben ook ontdekt dat we misschien wel veel vragen in een tijd waarin mensen al overvraagd worden. In dat licht is het programma als volgt geworden:

Na de paaswake op zaterdagavond om 21.30 uur is er paasbrood in de ontmoetingsruimte en gelegenheid om uw naam te schrijven op de kaarten, die wij samen met het Paaslicht daarna gaan rondbrengen in de wijk.

Voordat we op pad gaan, zullen we met elkaar een kort moment van stilte hebben in de kerkzaal en onder meer een lied zingen dat is aangedragen door een van onze gemeenteleden. Misschien komt daar nog enkel gedicht/lied/gebed bij. Daarna vertrekken we met het Paaslicht de wijk in om het paaslicht rond te brengen bij wijkbewoners die een lichtje kunnen gebruiken.
Na de nachtelijke wandeling keren we huiswaarts, duiken we ons bed in en zien we elkaar graag weer bij het paasontbijt (zie hieronder).

Nog steeds kunt u/kun jij op verschillende manieren meedoen! Heeft u of heb jij:een mooi lied of (Paas)tekst die u/je raakt, laat het ons weten. Dan nemen wij deze mee in de nachtelijke wandeling.zin om u/je aan te sluiten bij het paasontbijt: van harte welkom!zin om aan te sluiten bij de nachtelijke wandeling: aarzel niet en laat het ons weten. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!Weet je iemand die in deze dagen en weken een lichtje kan gebruiken, geef ons dan graag een naam & adres door. Dan zorgen wij ervoor dat een paaslichtje op de juiste plek terecht komt.
Voor vragen, suggesties en ideeën - laat het ons weten…

Marieke Oriëns en Miriam Bierhaus
jeugdwerk@pknzeistwest.nl
06 -29 60 60 12


Paasontbijt

Op Paasmorgen 22 april om 8.30 uur organiseren we een gezellig Paasontbijt in de ontmoetingsruimte.
U/Jij bent van harte hiervoor uitgenodigd!
Opgave graag op de papieren lijst op de koffiebar of via mail. Dan weten we hoeveel eieren we kunnen koken en hoeveel tafels we moeten dekken.
Heel graag tot dan!

Opgave graag uiterlijk woensdag 17 april!
jeugdwerk@pknzeistwest.nl


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken