Credo oefent voor Kerstprogramma


Koorvereniging CREDO repeteert iedere woensdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in het Kerkelijk Centrum Zeist-West, behalve in de schoolvakanties.

Alhoewel de zomer voor de deur staat zijn we een programma aan het voorbereiden voor Kerstmis. Op 15 december a.s. brengt Credo een Festival of Lessons and Carols in de Grote Kerkzaal van Zeist-West. Alle stemsoorten, maar speciaal bassen en tenoren, zijn welkom hieraan deel te nemen op projectbasis, dat wil zeggen dat u vanaf mei t/m 15 december kunt meestuderen voor de prijs van € 75,--. Vanaf 19.45 uur tot de pauze om 21.00 uur repeteren wij het kerstprogramma. Na de pauze zingen we stukken van o.a. Rutter, Fauré, Franck, Purcell, Lloyd Webber en vele anderen. Hieraan kunt u natuurlijk ook deelnemen, maar als u alleen de Lessons and Carols wilt meezingen staat het u vrij in de pauze weg te gaan.

Wij verheugen ons u op onze eerstvolgende repetitie na de voorjaarsvakantie te ontmoeten op 16 mei a.s. Voor verdere informatie verwijs ik u naar onze website www.credokoorzeist.com


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken