Lief en leed post

Lief en leed

Bloemen afgelopen week    
De bloemen van zondag 14 april zijn met een hartelijke groet van onze gemeente naar Dhr Busser. Hij is  aan het revalideren. 
Bedankjes    
Afgelopen zondag bracht Ton Verschuren mij in het ziekenhuis namens de kerk een prachtig boeket bloemen. Een grote verrassing voor mij. Heel hartelijk dank. Het deed me heel goed ! Ook hartelijk dank aan al die kerkleden, die Nan al die weken iedere dag naar het ziekenhuis brachten en weer ophaalden. We hebben dat heel erg gewaardeerd. Jan en Nan Busser  
Nieuwe adressen    
Adressen vanuit de gemeente voor de zondagse bloemengroet kunt u sturen aan bloemengroet@pknzeistwest.nl. Graag jong en oud, vreugde en verdriet, of andere bijzonderheden. U kunt eventueel ook bellen en een bericht inspreken op de volgende nummers: Jannie van Beest 06- 30 25 41 98 of Chantal van Lieshout 030-69 59 931 (de voicemail wordt aangenomen met de familienaam Wagenaar).  

Nieuwe aanmeldingen Bloemengroet welkom

Nieuwe aanmeldingen voor de bloemengroet zijn welkom. Kent u iemand die we kunnen verblijden met een bloemetje? Vanwege een heugelijk of een verdrietig gebeuren, eenzaamheid of feest? Laat het ons weten!
Bloemengroet@pknzeistwest.nl
Jannie van Beest 06- 30 25 41 98
Chantal van Lieshout 030- 69 59 31


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken