Lief en leed post

Lief en leed

Bloemen afgelopen week    
De bloemen van zondag zijn gegaan naar dhr en mw Nijeboer, die enkele weken geleden toch onverwacht verhuisd zijn naar de Looborgh.  
Bedankjes    
Vorige week werden wij verrast met een mooie kaart die velen van jullie hadden getekend. Het is fijn om te ervaren dat jullie met ons meeleven. De operatie aan mijn voet maakt  dat ik nu weinig mobiel ben. Hopelijk gaat dat in de komende weken wat veranderen. Heel veel dank. Groeten, ook namens Eelk, Thijs Oorthuys 
Verhuizing    
Toen ik 28 juli in Zeist West voorging, noemde ik in de preek (terloops) mijn verhuiservaring. Vanwege die verhuizing dus een nieuw adres:
Jaap Doolaard en Geertien Morsink, Salamander 25, 3984 MB Odijk
Andere gegevens (mob / tel / email) zijn hetzelfde.
Geertien Morsink
 
Nieuwe adressen    
Adressen vanuit de gemeente voor de zondagse bloemengroet kunt u sturen aan bloemengroet@pknzeistwest.nl. Graag jong en oud, vreugde en verdriet, of andere bijzonderheden. U kunt eventueel ook bellen en een bericht inspreken op de volgende nummers: Jannie van Beest 06- 30 25 41 98 of Chantal van Lieshout 030-69 59 931 (de voicemail wordt aangenomen met de familienaam Wagenaar).  

Nieuwe aanmeldingen Bloemengroet welkom

Nieuwe aanmeldingen voor de bloemengroet zijn welkom. Kent u iemand die we kunnen verblijden met een bloemetje? Vanwege een heugelijk of een verdrietig gebeuren, eenzaamheid of feest? Laat het ons weten!
Bloemengroet@pknzeistwest.nl
Jannie van Beest 06- 30 25 41 98
Chantal van Lieshout 030- 69 59 31


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken