Komende diensten

Alle vieringen vinden plaats in het Kerkelijk Centrum en beginnen om 10:00 uur.
Als lokatie en/of tijd afwijken is dat aangegeven.


Zondag 19 augustus zal ds. H. van Dunné voorgaan in de viering. Henriëtte van Dunné, uit Abcoude, werkt als zelfstandig geestelijk verzorger en is dit jaar al vaker voorgegaan in vieringen.

Op zondag 26 augustus vieren we weer een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger in deze viering is ons gemeentelid ds. Corja J. Menken-Bekius.

Zondag 2 september gaat Egbert Fokkema uit Twello voor. Hij is consultant/PR/communicatiedeskundige en gemeenteadviseur voor PKN. Daarnaast gaat hij als theoloog ook regelmatig voor in vieringen. Zo ook weer een keer bij ons in Zeist-West.

Zondag 9 september vieren we startzondag in Zeist-West. Voorganger is ds. Corja Menken-Bekius. Dit wordt een speciale viering die op de ochtend zelf zal worden voorbereid door de gemeenteleden rond het nieuwe jaarthema.

Zondag 16 september is er geen viering in het KC in verband met de oecumenische viering in de St. Josephkerk ter gelegenheid van de opening van de vredesweek.

Zondag 23 september zien we ds. Jan-Peter Prenger weer terug. Hij is nu een jaar werkzaam in het Kerkelijk Centrum Emmaüs in Ede, maar komt in deze vacatureperiode nog even terug op het oude nest.

Ook zondag 30 september gaat een oude bekende bij ons voor, namelijk ds. Rianne vd Nagel-Meter. Tegenwoordig is zij verbonden aan de protestantse gemeente in Linschoten.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken