Komende diensten

Alle vieringen vinden plaats in het Kerkelijk Centrum en beginnen om 10:00 uur.
Als lokatie en/of tijd afwijken is dat aangegeven.


Zondag 18 februari, 1e zondag in de 40-dagentijd hebben we een voor ons onbekende voorganger. In deze vacaturetijd maken we graag kennis met (jonge) predikanten die voor ons een nieuw geluid meebrengen. Deze zondag is dat Suzan ten Heuw uit Leiden. Dit zal een viering van Schrift en Tafel zijn.

Woensdag 21 februari 19.15u Vesperviering. In de eerste vesper na Aswoensdag is het thema: 'Afstand en nabijheid'. Voorgangers zijn Markus Gill en Nannie Boers.

Zondag 25 februari, 2e zondag in de 40-dagentijd, is Elsbeth Littooij de voorganger. Voor ons een bekende en zeer welkome gastpredikant. Elsbeth is geestelijk verzorger / vertrouwenspersoon in de gezondheidszorg in Amsterdam.

Woensdag 28 februari 19.15u Vesperviering

Zondag 4 maart, 3e zondag in de 40-dagentijd is Anton Stegeman onze voorganger. In deze Wisseling-van-de-Wacht dienst bedanken we alle vrijwilligers die een taak neerleggen of juist opnemen. In deze dienst zal Robert Baayen bevestigd worden als ouderling, met als aandachtsgebied de vieringen.

Woensdag 7 maart 19.15u Vesperviering

Zondag 11 maart, 4e zondag in de 40-dagentijd zal Simone Visser uit Culemborg voorgaan. Net als in alle andere zondagen in de 40-dagentijd komen de liederen, waarmee we in de viering van 11 februari kennis gemaakt hebben weer terug. De in het rooster aangegeven Avondmaalsviering komt te vervallen.

Woensdag 14 maart
19.15u Vesperviering

Zondag 18 maart, 5e zondag in de 40-dagentijd. Voorganger in deze dienst is Lydia Meiling uit Amsterdam.

Woensdag 21 maart 19.15u Vesperviering

Zondag 25 maart is het Palmpasen. Roos Ritmeester zal in deze dienst voorgaan en natuurlijk zijn de kinderen er met hun palmpaasstokken. We zingen in elk geval het verhalende lied van De Ezelruiter.

Woensdag 28 maart 19.15u Vesper- en boeteviering

In de Goede week en met Pasen zal in alle vieringen Elsbeth Littooij onze voorganger zijn. We zijn ontzettend blij dat dit mogelijk was, want hierdoor kunnen deze bijzondere dagen ook een geheel gaan vormen.
- Donderdag 29 maart 19.30u Witte donderdag: Een dienst van Schrift & Tafel
- Vrijdag 30 maart 19.30u Goede Vrijdag
- Zaterdag 31 maart 21.30u Stille zaterdag
- Zondag 1 april, 10.00u 1e Paasdag. Een feestelijke viering om het nieuwe licht te verwelkomen.


(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden - PKN Zeist-West

Deze pagina afdrukken