U bevindt zich hier: Berichten
Terug naar: Startpagina
Algemeen: Privacyverklaring Kopij Insturen Agenda Digitale Nieuwsbrief Nieuw in de wijk? Links Wegwijzer (sitemap)

Zoeken naar:

In memoriam ...

Johan (Han) Coenraad van Krimpen

Op woensdag 11 december overleed Han van Krimpen onverwacht. Hij is 80 jaar geworden.
Han vestigde zich met zijn vrouw Deja en hun drie kinderen in 1974 in Zeist-West. Hij werkte toen bij de Grondmij en was daarvoor regelmatig kortere of langere tijd in het buitenland.
Sinds zijn pensionering, ruim 20 jaar gelden, was Han drukker dan ooit met allerlei vrijwilligerswerk, verschillende koren en de zorg voor zijn kinderen en kleinkinderen.
Wie hem gekend hebben bewaren dierbare herinneringen aan zijn hartelijkheid, zijn belangstelling voor anderen, zijn levenslust en zijn betrokkenheid.
Nadat Deja in 2014 overleed, slaagde Han erin zijn leven nieuwe zin te geven. Glans gaf de vriendschap met Dicky, die zich verder verdiepte. Samen maakten zij een aantal verre reizen en deelden zij het leven van alledag.
Op woensdag 18 december was er een dankdienst voor zijn leven, waarna Han bij zijn vrouw Deja is begraven op de Algemene Begraafplaats in Zeist.
Anton Stegeman

Doetine (Tiny) Kleefman-Starrenburg

Tiny Starrenburg werd op 19 september 1926 in Amsterdam geboren als oudste van zeven kinderen. Op 53-jarige leeftijd liet ze haar leven als directiesecretaresse in Amsterdam achter zich om met Jo Kleefman te trouwen. Hun huwelijk werd op 22 mei 1980 in deze kerk bevestigd. Hierbij was de pasgeboren Floris, de eerste van de kleinkinderen, ook aanwezig.
Het leven van Tiny veranderde drastisch door hun huwelijk. Jo was weduwnaar en vader van vier kinderen, een enorme verandering voor de zelfstandige, vrijgezelle vrouw die Tiny was. Samen met Jo genoot ze van het leven, van kinderen en kleinkinderen en het zingen op Laus Deo. Muziek speelde een grote rol in hun leven. Geen optreden van met name de kleinkinderen in het nationaal jeugdorkest werd overgeslagen. Tiny vond haar plek in Zeist en sloot veel langdurige vriendschappen.
Na het nog onverwachte overlijden van Jo in maart 2005 bleef Tiny in Nijenheim wonen. Helaas begon haar lichaam haar in de steek te laten en ze moest verhuizen naar een appartement in de Mirtehof.
Begin oktober kreeg Tiny een hersenbloeding die nog meer afhankelijkheid tot gevolg had. Na het ziekenhuis verbleef ze drie weken in de Warande. Vier weken geleden verhuisde ze naar Oud Seijst, een kleinschalige woonvoorziening met zorg.
Daar mocht ze op donderdag 12 december haar leven terug geven aan haar Schepper.
Sonja Huttenga

Download [936 KB] de rouwkaart van Han van Krimpen
Download [170 KB] de rouwkaart van Tiny Kleefman-Starrenburg.