U bevindt zich hier: Berichten
Terug naar: Startpagina
Algemeen: Privacyverklaring Kopij Insturen Agenda Digitale Nieuwsbrief Nieuw in de wijk? Links Wegwijzer (sitemap)

Zoeken naar:

Jouw leven als een pelgrimstocht

Bezinningsdag “Wat maakt het leven de moeite waard?”

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en het leven dat je kiest? Of zou hebben willen kiezen. Of denk je erover een ander pad op te gaan.
Tijdens een studiedag over je leven dat loopt als een pelgrimspad met dalen, bergtoppen, blaren en mooie ontmoetingen ga je zelf en samen met anderen ontdekken hoe jouw pelgrimspad verloopt. En aan het einde van de dag ben je vast veel wijzer.

Deze interessante studie- en bezinningsdag vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 van 10 tot 17 uur in het bijzondere klooster ‘Gods Werkhof’ bij het dicht bij Zeist gelegen Werkhoven. Een waardevolle plaats om met de volgende etappe van jouw eigen pelgrimspad te beginnen.

Thema en begeleiding
Het thema is: “Hoe loopt jouw pelgrimstocht”. Moet je om te pelgrimeren echt vier maanden wandelen naar Santiago di Compostella? Of fietsen naar Rome? Of….kan het ook dichter bij huis? Je eigen leven op zich is al een pelgrimstocht. We onderzoeken en verkennen vooral dat laatste tijdens deze unieke bezinningsdag.

De begeleiding en onze gidsen op dit deel van onze pelgrimstocht zijn in de bezielende en deskundige handen van Aat van der Harst en Cocky Fortuin-van der Spek, actief binnen de Stichting De 7evendehemel. Dat is een netwerk van geïnspireerde professionals dat werkt aan ontmoeting om zelf en samen met anderen een religieus verhaal zo nieuwsgierig en open als mogelijk te onderzoeken. Zonder dat iemand je oplegt wat je moet denken of geloven. De bezinningsdag wordt georganiseerd vanuit PKN Zeist-West en het oecumenische Raad van Kerken Zeist.

Prijs en aanmelden
De studie- en bezinningsdag wordt gehouden op zaterdag 6 april 2019 van 10 tot 17 uur. De prijs is € 69,- pp inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee. De groepsgrootte is minimaal 20 en maximaal 24 personen. Aanmelden en tegelijk betalen uiterlijk voor 15 november 2018. Bedrag kan worden overgemaakt naar Raad van Kerken Zeist op bankrekening
NL73 RABO 01 62 19 67 09 met vermelding ‘Bezinningsdag 6 april 2019’ en namen. Bij niet doorgaan wordt het bedrag uiteraard teruggestort.

Je kan je aanmelden bij
Henri Wigman, email hemawig@gmail.com
Ronald van Gemeren, email ronaldvgemeren@hotmail.com
Zeist, 20 september 2018