U bevindt zich hier: Berichten
Terug naar: Startpagina
Algemeen: Pivacyverklaring Kopij Insturen Agenda Digitale Nieuwsbrief Nieuw in de wijk? Links Wegwijzer (sitemap)

Zoeken naar:

Uitnodiging Zomeractiviteiten

Zoals ieder jaar in de stille zomerperiode organiseert wijkgemeente Zeist-West op twee momen-ten iets gezelligs voor de thuisblijvers of voor geïnteresseerden van alle leeftijden.
Twee verschillende activiteiten, waaraan u kunt deelnemen, vinden plaats op donderdag 12 juli en woensdag 1 augustus. Hieronder vindt u voor beide activiteiten nadere toelichting. Hierbij staat ontmoeting en gezelligheid voorop.

Activiteit 1.
Op donderdag 12 juli bent u welkom in het Kerkelijk Centrum Zeist-West. Vanaf 10.00 uur ont-vangen we u met koffie en thee. Kees de Koning neemt u mee op reis door het regenwoud van Peru en in de heilige vallei. Dit gezellige samenzijn sluiten we af met een gezamenlijke lunch met een zomers accent. Een vrijwillige bijdrage voor deze dag is welkom.
U kunt zich voor deze activiteit telefonisch of per E-mail voor 5 juli aanmelden bij:
Corrie de Koning, E-mail: koninglindeboom@cs.com, telefoonnummer: 0306911968 of
Janneke Keijmel, E-mail: janneke@keijmel.org, telefoonnummer: 0306953161

Activiteit 2.
Op woensdag 1 augustus nodigen wij u uit om met een comfortabele bus van firma Vlastuin een mooie dag door te brengen rond Terwolde. Dit dorpje ligt aan de linkeroever van de IJssel, zo’n 4 km stroomafwaarts van Deventer. U bent vanaf 08.15 uur welkom in het Kerkelijk Centrum. Na koffie/thee en wat informatie vertrekken wij om 09.00 uur naar Terwolde. Rond 17.15 uur hopen we weer terug te zijn in Zeist.
Na koffie en gebak gaat er een gids mee in de bus voor een schitterende rondrit langs de IJssel en diverse landgoederen. Tussen de middag geniet u van de Dekselse pannetjes en het Deksels dessert.
Daarna volgt er op de locatie een roofvogelshow. Beauty en Wings laten u de wondere wereld beleven van roofvogels en uilen. Wij vragen de deelnemers van deze prachtige dag een bijdrage van €.32,50 p.p.
U kunt zich voor deze activiteit telefonisch of per E-mail voor 20 juli aanmelden bij:
Rianne Hoetink, E-mail:easyway@hetnet.nl , telefoonnummer 0611766414 of
Lo van Yperen, E-mail: lovanyperen@ziggo.nl, telefoonnummer 0636313722

U kunt hier ook de uitgebreide folder downloaden [439 KB] met aanmeldingsformulieren. Deze formulieren kunt u deponeren in een doos in de hal op de balie van het Kerkelijk Centrum Zeist-West.