Tekstversie
U bevindt zich hier: Startpagina  

PRIVACYBELEID

Privacy reglement website PKN Zeist-West

De website van de PKN wijkgemeente Zeist-West is een levendige website met veel nieuws en
foto’s. Zo wordt een open en toegankelijk beeld van de wijkgemeente gegeven. Daarbij wordt zorgvuldig omgegaan met privacy van gemeenteleden. Het is mogelijk dat iemand toch moeite heeft met informatie over zichzelf op de site. Stuur in dat geval een mail naar webmaster@pknzeistwest.nl. Er wordt dan snel een oplossing geregeld.

Informatie en nieuws
- Op de website staat een overzicht van de organisatie van de wijkgemeente met namen van vrijwilligers, die bestuurlijke en uitvoerende taken op zich genomen hebben. Als vrijwilligers hun naam niet op de website willen hebben, kunnen ze dit aangeven bij de webmaster. Hun naam wordt dan direct verwijderd.
- Pastorale berichten worden niet op de website geplaatst als gemeenteleden daar geen prijs op stellen.
- Op de website worden geen privé adressen, telefoonnummers en email adressen van personen vermeld, tenzij daarvoor door de betreffende persoon toestemming is gegeven. Het vermelden van eigen telefoon- of adresgegevens in een nieuwsbericht, wordt gezien als toestemming voor publicatie van deze gegevens op de website.
- Bij rouwberichten wordt geen adresinformatie getoond. Als nabestaanden niet
willen dat een rouwbericht wordt getoond gebeurt dat niet.
- Nieuwsberichten, pastorale berichten etc. blijven niet onbeperkt op de website
staan.

Foto’s
- Foto's van een activiteit die heeft plaats gevonden in of rondom de kerk vallen in principe onder vrije nieuwsgaring en komen (zonder toestemming van gefotografeerde betrokkenen vooraf) in aanmerking voor plaatsing. Alle foto's worden vooraf gescreend. Er worden geen namen bij foto’s geplaatst.
Bij publicatie van portretfoto's geldt een bepaalde terughoudendheid, zo wordt er bijvoorbeeld gelet op de compositie van de foto en hoe individuele personen er op staan. Mensen die bezwaar hebben tegen het plaatsen van hun foto kunnen ze dit aangeven bij de webmaster. De foto wordt dan verwijderd.

Cookies
- Tijdens uw bezoek aan de website wordt enige informatie verzameld over de hard- en software van uw computer. Het gaat daarbij om uw IP-adres, browsertype, domeinnaam en toegangstijd. Deze informatie wordt gebruikt om de website te verbeteren. Deze gegevens worden door de meeste websites vastgelegd en blijven anoniem.


Dit privacyreglement is op 18 maart 2013 vastgesteld door de kerkenraad van de PKN Zeist-West


Printerversie