U bevindt zich hier: Berichten  

BERICHTEN
 

Raad van Kerken - Viering 75 jaar vrijheid

   

Mobiele avondmaalset Onlangs heeft de wijkgemeente een mobiele avondmaalset cadeau gekregen. Dit was al geruime tijd een wens, omdat het hierdoor mogelijk is om ook thuis het avondmaal te vieren.

 

Vacatures Kijk eens of u iets kunt doen

   

Spiritueel café De Ontmoetingsgroep start een nieuwe activiteit: het Spiritueel Café. Onze wens hierbij is om met elkaar in gesprek te raken over een inhoudelijk thema, op een ongedwongen en ontspannen manier.

   

Oecumenische vespers Na de Aswoensdagviering is er wekelijks tot Pasen een oecumenisch avondgebed.

   

Bibliodrama voorjaar 2020 Ook dit voorjaar hoop ik dat er zich weer genoeg mensen aanmelden om kennis te maken met bibliodrama als speelse en creatieve manier om zich te verdiepen in bijbelverhalen.

   

Zin in Film voorjaar 2020 Hierbij nodigen wij u weer uit voor de nieuwe serie films in het kader van het Forumprogramma "Zin in Film"! Samen een film bekijken op groot beeld, met nagesprek. Dit keer 2 in plaats van 3 films met het thema: “Hoop voor de toekomst”. U bent van harte welkom, meld u aan!

 

Gemeente op weg naar 2030 In de dienst van zondag 12 januari hebben we in een kort en krachtig Gemeenteberaad van 30 minuten de gemeenteleden meegenomen richting 2030. Ja, u leest het goed: 2030 …. Want het is belangrijk om als gemeente invulling te geven aan onze toekomst in Zeist-West.

 

Expositie portretten door Corja Bekius Expositie in Kerkelijk Centrum Zeist-West (de Clomp), januari – maart 2020

 

Groepsreis naar Ghana in het najaar 2020 Het meerjaren wijkproject van PKN Zeist West “Beter inkomen voor de karitéboerinnen in Ghana” is een project van Kerk in Actie. Partnerorganisatie in Ghana is de Presbyteriaanse Kerk. Nu is een plan uitgewerkt vanuit de contacten met Kerk in Actie en samen met enkele andere PKN wijkgemeenten in de regio die ook dit landbouwproject van de karité boerinnen steunen, voor een gemeentereis naar Ghana.

   

Sharing is what we believe in - Ghana lied Zondag 13 oktober, Wereld Diaconaatszondag, zongen we een nieuw lied: 'Sharing is what we believe in"- het Ghana lied. Het was lastig om te zingen en er waren diverse mensen die vroegen naar de partituur en de muziek.

   

Geestelijke Verzorging Palliatief Thuis in Zeist Vanaf heden kan een beroep gedaan worden op een geestelijk verzorger van de GVPZeist door iedereen die ongeneeslijk ziek is, thuis ( gemeente Zeist) verblijft en geen contact heeft met kerk, moskee, of anderszins een beroep kan doen op geestelijke verzorging. Voor de zorgvrager zijn er geen kosten aan de gesprekken verbonden.

 

Jeugdwerk Protestantse Gemeente Zeist Download de folder met de activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen

   

Jaarthema "Een goed verhaal" Voor het jaarthema van dit jaar hebben we besloten aan te sluiten bij het landelijke thema ‘Een goed verhaal’. Dit past goed bij onze visietekst ‘…met een boek vol verhalen van God en de mensen…’. Het jaarthema zullen we elke maand op een bijzondere manier voor het voetlicht brengen.

   

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

   

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

   

Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...

 

Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...

 

Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

   
Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


Printerversie