U bevindt zich hier: Berichten  

BERICHTEN
 

Ontmoeting in de kerk Nu er voorlopig vooral digitale vieringen in het Kerkelijk Centrum zullen plaatsvinden, leek het ons fijn om toch de mogelijkheid van ontmoeting in kleinere kring te hebben.

   

Koffie-ochtenden voor 80+ Afgelopen woensdag was het dan zover: Onze eerste koffiebijeenkomst in Corona tijd. De tien uitgenodigde personen waren er allemaal en , netjes op een afstand van 1,5 meter aan tafel, kon er gemakkelijk met elkaar gepraat worden.

 

Vieringen voorlopig voornamelijk digitaal ...Omdat we onze vieringen graag tot echte erediensten met muziek en zang willen maken, hebben we, na overweging van alle argumenten, met pijn in ons hart moeten besluiten om voorlopig de vieringen alleen digitaal te verzorgen. Met alleen de medewerkers in de kerkzaal is het verantwoord om dan ook met een klein koortje te werken....

   

Registreren viering 16 augustus U kunt inschrijven tot zaterdag 20.00 uur

   

Kerkelijk Centrum weer gedeeltelijk open Het gebruiksplan is door de kerkenraden van PKN en NGK goedgekeurd. En dat is fijn, want we hebben elkaar natuurlijk enorm gemist. In dit gebruiksplan zijn de afspraken en voorwaarden voor gebruik vastgelegd. Een wat streng stuk, maar we nemen al de maatregelen voor uw gezondheid.

   

Nieuwe plannen Ontmoetingsgroep In maart werden alle activiteiten van de Ontmoetingsgroep stilgelegd. Nu maken we voorzichtig weer plannen in de hoop op betere tijden.

   

Collectes tijdens de zomerperiode Op zondag 26 juli houden we een zomercollecte waarin we in één keer collecteren met terugwerkende kracht vanaf Pinksteren.

 

Illustraties Jolien van der Velde Elke week is Jolien van der Velde creatief rond het thema van de viering van de afgelopen week.

   

In memoriam Gedenken van de overledenen dit jaar.

   

Geestelijke Verzorging Palliatief Thuis in Zeist Vanaf heden kan een beroep gedaan worden op een geestelijk verzorger van de GVPZeist door iedereen die ongeneeslijk ziek is, thuis ( gemeente Zeist) verblijft en geen contact heeft met kerk, moskee, of anderszins een beroep kan doen op geestelijke verzorging. Voor de zorgvrager zijn er geen kosten aan de gesprekken verbonden.

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

   

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

   

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.

 

Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...

 

Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...

 

Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

   
Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


Printerversie