U bevindt zich hier: Berichten  

BERICHTEN
 

Zondag 10 februari Werelddiaconaat Landelijk staat traditioneel de eerste zondag van februari in het teken van het Werelddiaconaat. De ZWO commissie wil deze bijzondere viering echter graag verzorgen samen met onze eigen wijkpredikant, en op 3 februari gaat een gastpredikant voor in de dienst. Om die reden wordt in Zeist West op zondag 10 februari aandacht gegeven aan het Werelddiaconaat.

 

Zin in Film voorjaar 2019

   

Ontmoetingsgroep 21 januari Op maandag 21 januari komt de Ontmoetingsgroep bijeen in het KC. We beginnen om 18.00 uur met een maaltijd, volgens het bekende recept: iedereen neemt iets te eten of te drinken mee en dat delen we met elkaar.

   

Gebedsweek voor de eenheid In de week van gebed voor de eenheid (20-27 januari) is er in Zeist iedere dag een viering. We sluiten de gebedsweek op 27 januari af met een gezamenlijke viering in de NoorderLichtkerk om 10.00 uur.

   

Bijbelverhalen in beweging Vanaf januari 2019 wil ik in Zeist een bibliodramagroep starten. Met bibliodrama speel je met een groep een bijbelverhaal. Je speelt rond een thema of een rol uit de tekst. Zo raakt het bijbelverhaal aan je eigen levensverhaal. De twee verhalen hebben invloed op elkaar.....

   

Bouwen aan nieuw beleidsplan De afgelopen maanden is veel gesproken over en gewerkt aan het nieuwe beleidsplan 2019-2022 voor de wijkgemeente Zeist-West.

   

Adventproject Kinderkerk afgesloten Tijdens de Adventsweken klimmen wij omhoog, op weg naar het Koninkrijk en maken tijdens onze klim de wereld een stukje mooier. Klimmen jullie met ons mee?

   

In actie voor kerkasiel Bethelkerk Den Haag In de Bethelkapel in den Haag wordt al enkele weken een continue eredienst gehouden voor het Armeens gezin ...

   

Stand van zaken groot onderhoud Het werk van het groot onderhoud is nu in volle uitvoering...

 

Jes, tienerclub is weer gestart We hebben met de tieners een globaal programma gemaakt voor het seizoen 2018-2019

   

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

   

Verkoop FairTrade producten Zondag 20 januari staan we weer met een kraam in de ontmoetingsruimte waarin FairTrade artikelen worden verkocht...

 

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

   

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.

 

Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...

 

Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...

 

Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

   
Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


Printerversie