U bevindt zich hier: Berichten  

BERICHTEN
 

Vredesweek 2020 Een overzicht van de activiteiten in de Vredesweek 2020

   

Expositie in ontmoetingsruimte

   

Hoe verder met de vieringen De kerkenraad heeft besloten om de mogelijkheid tot kerkbezoek te vergroten, waarbij we ook met een zanggroepje willen blijven werken. Vanaf september zullen de zondagse vieringen toegankelijk zijn voor een beperkte groep bezoekers, namelijk maximaal 50 personen.

   

Nieuwe plannen Ontmoetingsgroep In maart werden alle activiteiten van de Ontmoetingsgroep stilgelegd. Nu maken we voorzichtig weer plannen in de hoop op betere tijden.

   

#Nietalleen Overal in Nederland zetten talloze lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Praktische hulp nodig? Een luisterend oor? Je bent #Nietalleen.

   

Collecte over de zomerperiode Op zondag augustus houden we een collecte waarin we in één keer collecteren met terugwerkende kracht over de zomerperiode.

 

Illustraties Jolien van der Velde Elke week is Jolien van der Velde creatief rond het thema van de viering van de afgelopen week.

   

In memoriam Gedenken van de overledenen dit jaar.

   

Geestelijke Verzorging Palliatief Thuis in Zeist Vanaf heden kan een beroep gedaan worden op een geestelijk verzorger van de GVPZeist door iedereen die ongeneeslijk ziek is, thuis ( gemeente Zeist) verblijft en geen contact heeft met kerk, moskee, of anderszins een beroep kan doen op geestelijke verzorging. Voor de zorgvrager zijn er geen kosten aan de gesprekken verbonden.

 

Bloemengroet@pknzeistwest.nl Om mensen aan te melden voor de bloemengroet ....

   

Kerktaxidienst U kunt de kerktaxi voor een langere periode inschakelen, maar ook voor een enkele keer....

   

Lief en leed post Bedankjes, adressen voor het sturen van kaarten en alles wat verder aandacht verdient.

 

Wijziging E-mail adres? Geef het door! Houd uw bereikbaarheid op peil ...

 

Wat te doen bij een ramp in KC De bedrijfshulpverlening is elke zondag actief ...

 

Wake bij Detentiecentrum Zeist Elke eerste zondag van de maand is er een wake ...

 

Website toegankelijk voor slechtzienden De website van PKN Zeist-West is ook goed toegankelijk voor slechtzienden...

   
Fouten, correcties, aanvullingen ...

Als u opmerkingen, aanvullingen of correcties hebt op de informatie op deze site (of bijvoorbeeld uw naam van de website wil laten verwijderen), stuur dan een berichtje aan de webmaster.


Printerversie