U bevindt zich hier: Berichten  

ADOPTEER EEN STOEL!
  

Na het verbeteren van de buitenkant is onlangs begonnen met de binnenkant, de toiletgroepen en de keuken (zie hier). En vervolgens zijn de vloerbedekking en de gordijnen aan de beurt.
En waar we al eerder over hebben gesproken komt nu snel dichterbij. We moeten nieuwe tafels en stoelen bestellen, die passen bij het nieuwe interieur.
Een inrichtingscommissie heeft een zorgvuldige keuze gemaakt voor de tafels en de stoelen, die passen bij de kleuren van vloeren en gordijnen. Ze moeten natuurlijk goed zitten, stapelbaar zijn en vooral ook degelijk zijn uitgevoerd.
Het oude meubilair is zodanig versleten dat het de nieuwe vloeren zou beschadigen, dus we moeten nu snel bestellen willen we met de kerst weer kunnen zitten in ons vernieuwde interieur.
Er is maar één probleem. De inrichting moeten we als wijkgemeente helemaal zelf betalen en de reserveringen in de Wijkkas zijn niet voldoende. Ondanks uw ongetwijfeld gulle bijdragen de afgelopen weken voor het komende jaar is het niet voldoende, want we moeten ook de rest van de uitgaven het komende jaar kunnen blijven doen.
Daarom starten we de actie ‘ADOPTEER EEN STOEL!’.

Hoe adopteer ik een stoel?
Een nieuwe stoel kost € 225 en een tafel € 250. Voor de ontmoetingsruimte hebben we ongeveer 50 stoelen en 6 tafels nodig.
Als u een stoel wilt adopteren maakt u € 225 over naar de ING rekening van de Wijkkas (NL56INGB0000481587 t.n.v. PKN Zeist-West). Wilt u bij de omschrijving zetten ‘Actie stoelen’, dan zorgt de penningmeester ervoor dat het in het goede potje komt.
Natuurlijk kunt u ook met meer mensen samen een stoel adopteren, of een kleiner bedrag overmaken naar de Wijkkas. Als u er maar bijzet dat het voor de ‘Stoelen’ is komt het allemaal bij elkaar.
Ook zullen we in de ontmoetingsruimte een collectebus neerzetten voor kleinere bijdragen.
Alle bijdragen, groot en klein, zijn welkom!

Na de viering op zondag 10 november zullen we een en ander nog verder toelichten.


Printerversie