U bevindt zich hier: Berichten  

ZOMERUITJES ZEIST-WEST

Woensdag 7 augustus

Ook dit jaar hebben wij weer een uitje georganiseerd om u een leuke en plezierige dag te bezorgen. Wij gaan op woensdag 7 augustus met een comfortabele bus van firma Vlastuin een mooie dag doorbrengen in het Westland. U bent vanaf 08.15 uur welkom in het Kerkelijk Centrum. Na koffie/thee en enige informatie vertrekken wij om 09.00 uur naar het Westland. Dit gebied heeft internationale bekendheid als wereldcentrum voor de glastuinbouw. Wij brengen daarom een bezoek aan het Westland museum en beginnen met 2x koffie met appeltaart. Daarna maakt u in kleine groepjes een rondleiding door het museum.

Tussen de middag is er een koffietafel alvorens wij met de bus naar ’s-Gravenzande rijden om een boottocht te maken. In deze echte Westlandse boot vaart u over eeuwenoude boezemwateren en ziet vanaf het water hoe de streek zich heeft ontwikkeld tot de innovatieve Glazen stad van tegenwoordig.

Rond 17.00 uur hopen wij weer aan te komen in het Kerkelijk Centrum. Wij vragen de deelnemers van deze prachtige dag een bijdrage van €.30,00 p.p. De diaconie vult de resterende kosten aan. U kunt deze bijdrage op de dag (graag gepast) betalen. Heeft u vragen over de kosten of mocht de hoogte daarvan voor u een probleem zijn, dan wordt u toch uitgenodigd om mee te gaan. Wanneer er na aanmelding en sluitingsdatum 25 juli onverhoopt iets tussen komt, dan vragen wij u een bedrag van €.15,00 p.p. te doneren.

De folder en het inschrijfformulier vindt u op de balie van de hal van het Kerkelijk Centrum.
Ook kunt u zich telefonisch of per E-mail aanmelden bij:


Rianne Hoetink, easyway@hetnet.nl , telefoonnummer: 0611766414
Lo van Yperen, lovanyperen@ziggo.nl, telefoonnummer: 0636313722


 
Printerversie