U bevindt zich hier: Berichten  

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING GERARD VAN HEININGEN
 

Gerard van Heiningen 
 

Op vrijdag 26 april is Gerard van Heiningen door burgemeester Jansen namens de koning benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Gerard heeft deze benoeming van harte verdiend door al zijn werk voor de kerk in de meest uiteenlopende taken, van bestuurder, ouderling kerkrentmeester tot beheerder van het Kerkelijk Centrum.
Maar nog meer verdient Gerard de onderscheiding door de wijze, waarop hij voornnoemde taken vervult. Gerard is vriendelijk, begrijpend, loyaal, geduldig en altijd behulpzaam. Hij staat altijd klaar voor zijn medemens en steekt een helpende hand uit als het nodig is.
Gerard zou alleen al een onderscheiding verdienen om de mens die hij is, omdat hij niet leeft voor erkenning, maar gewoon om het goede te doen voor wie op zijn weg komt.
Wij zijn daarom blij en dankbaar dat hij deze onderscheiding mocht ontvangen en willen hem hiermee van harte feliciteren. Ook u wordt in de gelegenheid gesteld hem hier persoonlijk mee te feliciteren, na de dienst van zondag 28 april a.s. in het Kerkelijk Centrum Zeist-West, onder genot van een kopje koffie met traktatie.


Printerversie