U bevindt zich hier: Berichten  

IN MEMORIAM KLASKE VAN DER ZWAAG
 

Op 17 juli is overleden Klaske van der Zwaag - van Dekken, op de leeftijd van 90 jaar.
Klaske heeft met haar man Hemko zo'n 40 jaar in Zeist gewoond en samen waren ze als trouwe kerkgangers zeer betrokken bij onze wijkgemeente. Nadat Hemko enkele jaren geleden overleed werd het leven steeds zwaarder voor Klaske. De laatste anderhalf jaar werd zij liefdevol verzorgd in een verzorgingshuis in Zetten.
Klaske was opgeleid als onderwijzeres en heeft haar vak met veel plezier uitgeoefend tot haar huwelijk en later weer als invalster, toen de kinderen wat groter waren. Leren stond in haar leven centraal. Ze vond het heel belangrijk dat de vier kinderen Sybrand, Tollien, Luut en Menno een goede opleiding kregen; en zelf heeft ze op latere leeftijd heel veel cursussen gevolgd aan bijvoorbeeld de Volksuniversiteit.
Toen Hemko in 1982 een eigen onderneming begon op het gebied van inkoop en taxatie van antiek, heeft Klaske hem kunnen ondersteunen door haar praktische en structurele geest. Samen konden ze ook uitgebreid genieten van hun klein- en achterkleinkinderen.
Wij wensen de kinderen, klein- en achterkleinkinderen veel sterkte toe bij dit verlies.
De uitvaart was maandagmorgen 23 juli in het KC met aansluitend de begrafenis op de Algemene Begraafplaats aan de Woudenbergseweg.


Printerversie