U bevindt zich hier: Berichten  

ONTMOETINGSGROEP EET SAMEN
 

Op dinsdagavond 10 april hebben we met 13 mensen van de Ontmoetingsgroep samen gegeten. Om zeven uur stond er een gevarieerd buffet klaar. Iedereen had een warm of koud gerecht meegenomen waar anderen ook van konden meegenieten, al dan niet met een glaasje wijn erbij. We begonnen in een kring om het buffet heen en luisterden naar elkaars toelichting op het meegebrachte gerecht. Marian las een toepasselijk verhaal voor met de titel `Een kom soep.` Daarna gingen we aan tafel.
Later, bij de koffie en thee, deden we in twee groepjes een gezelschapsspel: een kaartspel met op elke kaart een afbeelding en een woord. De bedoeling was dat je aan het eind vier kaarten overhield die bij jou pasten. Vervolgens vertelden we aan elkaar waarom dat zo was. De woorden op de kaartjes brachten allerlei dingen aan het licht: je hobby, lievelingskleur, wat je belangrijk vindt in je leven. Sommige woorden inspireerden om (soms heel persoonlijke) dingen uit je leven te vertellen. Een verrassende manier om iets te laten zien van wie je bent.
Voor we het in de gaten hadden, was het al kwart over 9. We vonden het weer een leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar.

De volgende bijeenkomst van onze Ontmoetingsgroep is op zaterdagmiddag 12 mei van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur. Als het mooi weer is, willen we een wandeling gaan maken. Bij slecht weer doen we weer iets in de kerk. Wat precies, daar denken we nog over na.
Denkt u nu: ik wil me ook aansluiten, of eenmalig een keer meedoen: laat het ons weten. Iedereen is welkom om elkaar te ontmoeten, niemand is te oud of te jong om mee te doen. Van harte welkom.

Marian en Agathe
ontmoetingsgroep@pknzeistwest.nl


Printerversie