U bevindt zich hier: Berichten  
 BERICHTEN
Laatste digitale Nieuwsbrief

ROBERT BAAYEN WORDT NIEUWE OUDERLING
 

Robert Baayen 




 

Tot onze grote vreugde is Robert Baayen bereid om ouderling te worden.
Zijn speciale aandachtsgebied zullen de vieringen zijn, zodat hij onder meer de contacten met de werkgroep Vieringen zal gaan onderhouden.
Hieronder kunt u meer lezen over zijn achtergrond.

Als er geen bezwaren binnenkomen zal hij in de viering van 4 maart worden bevestigd.

Even voorstellen: Robert Baayen
Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Robert Baayen en samen met mijn vrouw Maaike kom ik al weer bijna 15 jaar naar de vieringen in Zeist-West.
We zitten meestal in het blok links, niet ver van de losse orgelpijp zeg maar.
In het dagelijks leven werk ik in Den Haag op het ministerie van Landbouw. Voor mijn werk ben ik regelmatig in het buitenland en ik heb ook zeven jaar in Brussel gewerkt, waarbij ik in de weekenden gelukkig thuis kon zijn.
In de komende tijd hoop ik mij te mogen inzetten voor de commissie Vieringen en in de kerkenraad.
Ik ben bij de wijkgemeente gekomen in de periode dat Geertien Morsink en Anton Stegeman predikant waren en de ingetogen diensten met gevoel voor rituelen en symboliek en de mooie liederen uit Tussentijds spraken mij bijzonder aan. Ik hoop nu mijn steentje te mogen bijdragen.
Mijn vrouw en ik hebben één zoon die in Friesland woont en getrouwd is, onze schoondochter is sinds vorig jaar predikante.
Ik ben lang, heb blonde krullen en draag een bril, met die combinatie en bijgaande foto weet u mij in de toekomst vast te vinden.


Printerversie