U bevindt zich hier: Berichten  
 BERICHTEN
Laatste digitale Nieuwsbrief

KERSTSAMENZANG MET CREDO
  

Na een zeer geslaagd concert in een volle Oude Kerk op 18 november jl. bereiden wij ons nu voor op een Kerstmiddag op zaterdag 16 december a.s. in het Kerkelijk Centrum Zeist-West, de Clomp 33-02. Aanvang 15.00 uur, kerk open 14.30 uur.
Credo nodigt u uit om samen met het koor kerstliederen te zingen. Het koor zal voor u mooie stukken ten gehore brengen van o.a. Johann Pachelbel, Gabriel Fauré, John Rutter e.a. Uw medewerking zal worden gevraagd om samen met het koor in een speciale bewerking het zo geliefde Stille Nacht te zingen. Ook het Ere zij God zal een samenwerking tussen u en het koor zijn. Kortom redenen genoeg om te komen en uw buren en familie mee te brengen om hier een fijne middag van te maken. Voor de variatie zullen enkele muzikale intermezzi te beluisteren zijn, gespeeld door Wim Brunsveld, de vaste begeleider van Credo, en Joyce De la Croix op fluit.
Algehele leiding heeft Arie Perk, de dirigent van Credo. Het geheel zal ongeveer een uur duren, daarna is er gelegenheid met elkaar iets te drinken. De toegang is gratis. Aan het eind zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de gemaakte kosten.
Heeft u zin om mee te zingen in ons koor? U bent van harte welkom op onze repetitie avond om het eens te komen proberen en de sfeer op het koor te proeven. Vooral tenoren en bassen zien wij graag komen. Wij repeteren iedere woensdagavond, behalve in de schoolvakanties, van 19.45 – 22.00 uur. Wij starten met een geheel nieuw programma, dus is het voor iedereen nieuw, leuk om mee te beginnen. Zingen maakt blij, maar dat wist u natuurlijk al.
Op 10 januari 2018 begint het koor met een uurtje zingen en daarna de Nieuwjaarswensen met een hapje en een drankje. Het echte repeteren begint op 17 januari 2018. Wij verwachten u, houdt de koorzang gaande!
Voor verdere informatie kunt u terecht op onze website: www.credokoorzeist.com


Printerversie