U bevindt zich hier: Berichten  
 BERICHTEN
Laatste digitale Nieuwsbrief

OMG: TERUG NAAR DE KERN
 

Twee seizoenen geleden is er met een groep 30-, 40- en 50-ers het boekje ‘Ontmoetingen met God’ behandeld tijdens een zevental avonden. Vorig seizoen is deze groep verder gegaan en was er elke keer een ander thema. Voor dit seizoen hebben we reeks van 6 avonden gepland waarin we terug naar de kern willen. De kern van samen gemeente zijn: hoe ziet de kerk eruit waarin jij je thuis kunt voelen? Wat ervaar jij daarin als waardevol? In hoeverre is die kerk er nu al? Wat zou daarvoor nog moeten veranderen of zou verbeterd kunnen worden? Hoe zouden we dat met elkaar kunnen vormgeven?

In 5 avonden willen we dit met elkaar gaan onderzoeken en de zesde keer sluiten we de reeks af met een gezamenlijke maaltijd en laten we onze bevindingen nogmaals de revue passeren. De avonden vinden steeds plaats op een vrijdagavond van 20 tot 22 uur, met een inloop vanaf 19:45 uur, zodat we ook echt om 20 uur kunnen beginnen.

De avonden staan gepland op:

10 nov 2017
1 dec 2017
2 feb 2018
9 mrt 2018
13 apr 2018
en we sluiten af op 1 juni 2018.

Graag willen we dat iedereen die mee wil doen aan de avonden zich aanmeld, zodat we weten hoeveel mensen er meedoen en we de werkvormen daarop kunnen aanpassen. Het zou fijn zijn als iedereen zoveel mogelijk avonden kan meedoen, zodat we een vaste groep kunnen vormen.

Aanmelden voor deze avonden kan bij Annemarie Kelder, annemarie.kelder@gmail.com


Printerversie