U bevindt zich hier: Berichten  
 BERICHTEN
Laatste digitale Nieuwsbrief

JUBILEUMCONCERT LE SHADDAI
  

UITVERKOCHT!

Le Shaddai is groter dan ooit, 57 leden telt het inmiddels en we zijn niet alleen in aantal gegroeid, ook in de kwaliteit zit nog altijd groei, ondanks onze gemiddelde leeftijd die ook meegroeit met de jaren.
2017 is voor ons een bijzonder jaar, want het koor bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd. Heel 2017 staat in het teken van dit jubileum.

Er hebben al veel activiteiten plaatsgehad, zoals een jeu-de-boulescompetitie, een sing-alongavond, een huisconcert, allerhande workshops, fietstochten, wandelingen én we gaan nog met z'n allen een weekend naar Hoenderloo.

Het hoogtepunt van dit jubileumjaar zal een prachtig concert zijn op 18 november a.s..
We hebben een feestelijk en afwisselend programma samengesteld, bestaande uit 2 klassieke werken, het Te Deum van J.A. Hasse en het Credo van Antonio Vivaldi met daarnaast onze meest geliefde nummers van de afgelopen 30 jaar, zoals onder andere het Ave Verum, Jacobs Ladder, de Cantique en het Hallelujah
Dit alles wordt ondersteund door het NASKA (Nationaal Symfonisch Kamerorkest), soliste Paulien van der Werff en onze vaste begeleiders Anita Dam en Marten Tilstra, die ook een solo voor hun rekening nemen.

Natuurlijk kost dit allemaal veel geld, maar Shaddai zou Shaddai niet zijn als we niet al een mooi bedrag bij elkaar hebben door het organiseren van alle activiteiten, door het verwerven van sponsorgelden en het verkopen van ruimte voor advertenties. We zijn daarom erg blij EN trots dat we dit concert geheel gratis kunnen aanbieden aan alle ‘fans’ die ons jarenlang hebben gesteund door steeds naar ons te komen luisteren.
Dat zorgt ervoor dat het een echt feest gaat worden en omdat het pas ‘af’ is als we dit feest samen kunnen vieren met onze familie en vrienden, zijn jullie van harte uitgenodigd om ons geweldige jubileumconcert bij te wonen.

Noteer dus in je agenda: zaterdag 18 november 2017 20.00 uur in de Oosterkerk, Woudenbergseweg 44 te Zeist (kerk open om 19.30 uur).
Na afloop willen we jullie natuurlijk graag ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje, volgens traditie verzorgd door de leden zelf.

Om een inschatting te kunnen maken van het beschikbare aantal plaatsen werken we met toegangskaarten.
De gratis kaarten kun je bestellen via info@leshaddai.nl


Printerversie