U bevindt zich hier: Berichten  
 BERICHTEN
Laatste digitale Nieuwsbrief

KOM MEEDENKEN OVER STILTEHOEK
 

Op woensdag 3 januari komt Anne-Marie van der Wilt, beeldend kunstenaar, om 14.00 uur naar onze kerkzaal om samen met gemeenteleden die daar interesse in hebben, te brainstormen over de inrichting van een stiltehoek.
In eerste instantie denken we aan een hoek waarin enkele panelen worden aangebracht in glaskunst, met ervoor ruimte om een lichtje te ontsteken.
Het wordt een plek waar we in alle rust even kunnen zitten, kunnen bidden, samen een kleine bijeenkomst kunnen openen, en natuurlijk onze doden kunnen gedenken. Een Stiltehoek.
Aan welke kleuren, welke beelden denken we? Beelden uit de schepping, bomen, een weg, vogels in een oplichtende lucht? Wel of niet met mensfiguren erin? Liggen er wat boekjes met aansprekende teksten om in te bladeren? Denk mee, praat mee, vertel wat u belangrijk vindt in deze hoek.

Over de kosten hoeven we niet in te zitten. Onze wijkkas is arm, dat hebben we allemaal kunnen lezen. Maar deze hoek wordt betaald uit een voor dit doel geschonken legaat. Dat is een rustig idee.

Namens de werkgroep Stiltehoek en de inrichtingscommissie,
Corja Menken-BekiusPrinterversie