U bevindt zich hier: Berichten  

LIEF EN LEED POST

Lief en leed

Bloemen afgelopen week    
De bloemen van zondag 2 augustus zijn gegaan naar Henny van Rhee. Na een knieoperatie half juli, verblijft zij voor revalidatie op de Warande.
Om Henny te bezoeken is het handig om van te voren een afspraak te maken via de Warande (088 – 250 98 50). 
Bedankjes   
  Hartelijk dank voor het mooie bloemenboeket dat ik na de dienst van afgelopen zondag op m’n kamer in de Warande kreeg. Ik ben er erg blij mee. Fijn dat de gemeente met me meeleeft, vooral nu we in de kerk niet samen kunnen vieren en ontmoeten. Na de operatie kon ik vrij snel weer lopen en hopelijk kom ik over een kleine week weer naar huis.
Henny van Rhee 
Nieuwe adressen    
Adressen vanuit de gemeente voor de zondagse bloemengroet kunt u sturen aan bloemengroet@pknzeistwest.nl. Graag jong en oud, vreugde en verdriet, of andere bijzonderheden. U kunt eventueel ook bellen en een bericht inspreken op de volgende nummers: Jannie van Beest 06- 30 25 41 98 of Chantal van Lieshout 030-69 59 931 (de voicemail wordt aangenomen met de familienaam Wagenaar).  Nieuwe aanmeldingen Bloemengroet welkom

Nieuwe aanmeldingen voor de bloemengroet zijn welkom. Kent u iemand die we kunnen verblijden met een bloemetje? Vanwege een heugelijk of een verdrietig gebeuren, eenzaamheid of feest? Laat het ons weten!
Bloemengroet@pknzeistwest.nl
Jannie van Beest 06- 30 25 41 98
Chantal van Lieshout 030- 69 59 31


Printerversie