U bevindt zich hier: Berichten  

LIEF EN LEED POST

Lief en leed

Bloemen afgelopen week    
De bloemen van zondag 19 mei zijn met een hartelijke felicitatie gegaan naar dhr en mw Ringelberg. Afgelopen week waren ze 40 jaar getrouwd. 
Bedankjes    
Wat een verrassing dat ik afgelopen zondag de bloemen van de kerk mocht ontvangen. Het gaat verder wel goed met mij, maar het gaat wel lang duren omdat de twee breuken in mijn heup niet geopereerd kunnen worden.  Zo’n mooi boeket helpt mee om deze vervelende tijd door te komen. 
Bedankt hiervoor en voor alle hartelijke reacties uit de gemeente. Dat doet mij erg goed.
Gerda Laterveer 
Nieuwe adressen    
Adressen vanuit de gemeente voor de zondagse bloemengroet kunt u sturen aan bloemengroet@pknzeistwest.nl. Graag jong en oud, vreugde en verdriet, of andere bijzonderheden. U kunt eventueel ook bellen en een bericht inspreken op de volgende nummers: Jannie van Beest 06- 30 25 41 98 of Chantal van Lieshout 030-69 59 931 (de voicemail wordt aangenomen met de familienaam Wagenaar).  Nieuwe aanmeldingen Bloemengroet welkom

Nieuwe aanmeldingen voor de bloemengroet zijn welkom. Kent u iemand die we kunnen verblijden met een bloemetje? Vanwege een heugelijk of een verdrietig gebeuren, eenzaamheid of feest? Laat het ons weten!
Bloemengroet@pknzeistwest.nl
Jannie van Beest 06- 30 25 41 98
Chantal van Lieshout 030- 69 59 31


Printerversie