U bevindt zich hier: Berichten  

LIEF EN LEED POST

Lief en leed

Bloemen afgelopen week    
Ook op zondag 31 mei zijn er twee kaarten verstuurd. De eerste kaart ging met een hartelijke groet en beterschap gaat naar Mw Werkman. Ze is twee weken geleden in het winkelcentrum gevallen. Gelukkig kan ze thuis herstellen.
De tweede kaart gaat naar Mw Wiggers. Zij is na korte tijd weer opgenomen in het Diakonessenhuis Zeist. Thuis gaat het niet meer, er wordt naar een andere woonsituatie gezocht. Zondag 31 mei werd ze 89 jaar.  
Bedankjes    
 
Nieuwe adressen    
Adressen vanuit de gemeente voor de zondagse bloemengroet kunt u sturen aan bloemengroet@pknzeistwest.nl. Graag jong en oud, vreugde en verdriet, of andere bijzonderheden. U kunt eventueel ook bellen en een bericht inspreken op de volgende nummers: Jannie van Beest 06- 30 25 41 98 of Chantal van Lieshout 030-69 59 931 (de voicemail wordt aangenomen met de familienaam Wagenaar).  Nieuwe aanmeldingen Bloemengroet welkom

Nieuwe aanmeldingen voor de bloemengroet zijn welkom. Kent u iemand die we kunnen verblijden met een bloemetje? Vanwege een heugelijk of een verdrietig gebeuren, eenzaamheid of feest? Laat het ons weten!
Bloemengroet@pknzeistwest.nl
Jannie van Beest 06- 30 25 41 98
Chantal van Lieshout 030- 69 59 31


Printerversie