U bevindt zich hier: Vieringen Komende diensten  
 VIERINGEN
Komende diensten
Rooster van diensten
Faciliteiten rond de viering
Viering beluisteren

KOMENDE DIENSTEN
 

Alle vieringen vinden plaats in het Kerkelijk Centrum en beginnen om 10:00 uur.
Als lokatie en/of tijd afwijken is dat aangegeven.


 

Zondag 16 september is er geen viering in het KC in verband met de oecumenische viering in de St. Josephkerk ter gelegenheid van de opening van de vredesweek.

Zondag 23 september zien we ds. Jan-Peter Prenger weer terug. Hij is nu een jaar werkzaam in het Kerkelijk Centrum Emmaüs in Ede, maar komt in deze vacatureperiode nog even terug op het oude nest.

Ook zondag 30 september gaat een oude bekende bij ons voor, namelijk ds. Rianne vd Nagel-Meter. Tegenwoordig is zij verbonden aan de protestantse gemeente in Linschoten.

Zondag 7 oktober is het Israëlzondag. Voorganger deze zondag is ds Jaap Doolaard uit Zeist. Dit is de laatste zondag van onze vacatureperiode.

Op zondag 14 oktober doet ds Tineke Dronkert haar intrede. Zij zal aan de gemeente verbonden worden door ons gemeentelid ds. Corja Menken-Bekius. De dienst begint om 15.00 uur.

Op zondag 21 oktober is ds Jaap Huttenga weer eens terug op het oude nest. Jaap Huttenga is momenteel verbonden aan de Hervormde Kerk in Haastrecht.

Zondag 28 oktober is ds Roos Ritmeester onze voorgangeer. Zij is predikant van de remonstrantse gemeenten in Schoonhoven en Oude Wetering.


Printerversie