U bevindt zich hier: Vieringen Komende diensten  
 VIERINGEN
Komende diensten
Rooster van diensten
Faciliteiten rond de viering
Viering beluisteren

KOMENDE DIENSTEN
 

Alle vieringen vinden plaats in het Kerkelijk Centrum en beginnen om 10:00 uur.
Als lokatie en/of tijd afwijken is dat aangegeven.


 

Op zondag 20 mei, Pinksteren, is ds Anne-Marie van der Wilt onze gastpredikante.
Zij is beeldend kunstenaar en predikant en heeft voor ons de nieuwe Stiltehoek ontworpen en gebouwd. In deze viering zal zij vertellen over het ontwerp en de betekenis van de verwerkte symbolen.

Zondag 27 mei, zondag Trinitatis, wordt traditiegetrouw de Kerkendag gehouden. Hopelijk weer buiten op het grasveld bij de Broedergemeente te midden van fluitende vogels en als het meezit een beetje in de zon. Er is geen dienst in het KC.

Op zondag 3 juni 10.00 uur is onze voorganger ds. Mendie Hofma, verbonden aan de Protestantse Gemeente Amerongen-Overberg. De afgelopen jaren is zij al vaker gastpredikant bij ons geweest.

Zondag 10 juni zal Marian van Giezen weer een keer voorgaan in onze viering. Marian van Giezen is verbonden aan de Wilhelminakerk in Utrecht en is momenteel voor pastoraal werk ook verbonden aan onze wijkgemeente.

Op zondag 10 juni is er weer Kliederkerk voor kinderen van 0 tot 10 jaar en hun (groot-)ouders. Samen spelen, vieren en eten met als thema Spoorzoeken - sporen van God ontdekken in ons eigen leven.
Vanaf 16.00 uur in kerkelijk centrum Zeist-West.
Op zondag 17 juni zal de viering worden voorbereid en uitgevoerd door gemeenteleden. Meer informatie op de website.

Zondag 24 juni zal Lieke Weima in onze viering voorgaan. Lieke is nu nog proponent bij de Protestantse Kerk in Nederland en is ook in januari al een keer bij ons voorgegaan.


Printerversie