U bevindt zich hier: Vieringen Komende diensten  
 VIERINGEN
Komende diensten
Rooster van diensten
Faciliteiten rond de viering
Viering beluisteren

KOMENDE DIENSTEN
 

Alle vieringen vinden plaats in het Kerkelijk Centrum en beginnen om 10:00 uur.
Als lokatie en/of tijd afwijken is dat aangegeven.


 

Zondag 18 maart, 5e zondag in de 40-dagentijd. Voorganger in deze dienst is Lydia Meiling uit Amsterdam.

Woensdag 21 maart 19.15u Vesperviering

Zondag 25 maart is het Palmpasen. Roos Ritmeester zal in deze dienst voorgaan en natuurlijk zijn de kinderen er met hun palmpaasstokken. We zingen in elk geval het verhalende lied van De Ezelruiter.

Woensdag 28 maart 19.15u Vesper- en boeteviering

In de Goede week en met Pasen zal in alle vieringen Elsbeth Littooij onze voorganger zijn. We zijn ontzettend blij dat dit mogelijk was, want hierdoor kunnen deze bijzondere dagen ook een geheel gaan vormen.
- Donderdag 29 maart 19.30u Witte donderdag: Een dienst van Schrift & Tafel
- Vrijdag 30 maart 19.30u Goede Vrijdag
- Zaterdag 31 maart 21.30u Stille zaterdag
- Zondag 1 april, 10.00u 1e Paasdag. Een feestelijke viering om het nieuwe licht te verwelkomen.

Zondag 1 april, Eerste Paasdag is de laatste van een serie vieringen in de Goede week, waarin steeds Elsbeth Littooij is voorgegaan. Op Paasmorgen is de afsluiting samen met de kinderen en de Kinderkerk. De liturgische kleur is wit.

Zondag 8 april, de eerste zondag na Pasen is onze voorganger Hans Reediijk uit Zeevang/Oudendijk. Hans Reedijk was tot 2012 als predikant verbonden aan de Missionair Oecumenische Gemeenschap in Purmerend en daarna aan de Open Hof in Ede en deels aan het Kerkelijk Centrum Emmaus in Ede. Er zijn dus allerlei kruisverbanden met onze wijkgemeente.

Zondag 15 april is onze voorganger een oude bekende. Jaap Huttenga is jarenlang onze wijkpredikant geweest en is nu verbonden aan de hervormde kerk in Haastrecht. De liturgische kleur is wit.

Op zondag 22 april is onze voorganger Henriëtte van Dunné uit Abcoude. Een bekend gezicht want ze is de afgelopen tijd al vaker onze gastpredikant geweest. De liturgische kleur is wit.

Zondag 29 april is Hugo Vlug uit Amersfoort onze gastpredikant. Hij is momenteel verbonden als geestelijk verzorger aan het AMC en is regelmatig gastpredikant in andere kerken. De liturgische kleur is wit.


Printerversie