U bevindt zich hier: Vieringen Komende diensten  
 VIERINGEN
Komende diensten
Rooster van diensten
Faciliteiten rond de viering
Viering beluisteren

KOMENDE DIENSTEN
 

Alle vieringen vinden plaats in het Kerkelijk Centrum en beginnen om 10:00 uur.
Als lokatie en/of tijd afwijken is dat aangegeven.


 

Zondag 21 januari is de start van de Gebedsweek met een viering in de Oosterkerk om 10 uur. Er is dan geen viering in het KC.

Zondag 28 januari is een bijzondere viering in het KC. In deze viering zal Florian Glaubitz (geboren 11-9-2016), zoon van Saskia en Martin Glaubitz-Hartman worden gedoopt. Marian van Giezen is deze zondag onze voorganger.

Zondag 4 februari is er speciale aandacht voor het Werelddiakonaat. In deze dienst zal weer informatie worden gedeeld over ons wijkproject voor de Shea butter Boerinnen in Ghana. Voorganger in deze dienst is Greet van ’t Slot.

Zondag 11 februari is de start van het nieuwe liturgische project voor de 40-dagentijd van Corja Menken, Andries Govaart en Arie Boers. Corja en Andries zijn de voorgangers.

Zondag 18 februari, 1e zondag in de 40-dagentijd hebben we een voor ons onbekende voorganger. In deze vacaturetijd maken we graag kennis met (jonge) predikanten die voor ons een nieuw geluid meebrengen. Deze zondag is dat Suzan ten Heuw uit Leiden.

Zondag 25 februari, 2e zondag in de 40-dagentijd, is Elsbeth Littooij de voorganger. Voor ons een bekende en zeer welkome gastpredikant. Elsbeth is geestelijk verzorger / vertrouwenspersoon in de gezondheidszorg in Amsterdam.


Printerversie