U bevindt zich hier: Vieringen Komende diensten  
 VIERINGEN
Komende diensten
Rooster van diensten
Faciliteiten rond de viering
Viering beluisteren

KOMENDE DIENSTEN
 

Alle vieringen vinden plaats in het Kerkelijk Centrum en beginnen om 10:00 uur.
Als lokatie en/of tijd afwijken is dat aangegeven.


 

Op zondag 18 november zal ds. Elsbeth Littooij voorgaan. Zij is een gewaardeerde gastpredikant, die ook het afgelopen jaar meerdere keren is voorgegaan.

Op zondag 25 november is onze eigen wijkpredikant ds. Tineke Dronkert weer aanwezig als voorganger.

De vier zondagen van Advent gaan we met de kinderen op stap naar Gods koninkrijk. Die weg is verbeeld in de vorm van een ladder met prikkeldraad. Elke zondag beklimmen we de trap en komen zo steeds dichterbij het koninkrijk. 
De eerste zondag is ds Geertien Morsink onze voorganger. Zij besteedt bovendien aandacht aan het Kleed van de Hoop, waaraan ook wij als gemeente vorig jaar hebben meegewerkt. De tweede en derde zondag is ds Tineke Dronkert onze voorganger, de vierde zondag is dat ds Corja Menken-Bekius. 
De kerstnacht belooft een bijzondere viering te worden vol licht en warmte. Op eerste kerstdag sluiten we het kindernevendienstproject af in een viering voor jong en oud, vol muziek.
De laatste zondag in 2018 is ds Jan Minnema voorganger: wij heten hem van harte welkom in ons midden. En het nieuwe jaar beginnen we, naar een mooie traditie, in een oecumenische viering op 1 januari om 10.30 uur. Een beter begin van 2019 is niet denkbaar!
Ds Tineke Dronkert 


Printerversie