U bevindt zich hier: Vieringen Komende diensten  
 VIERINGEN
Komende diensten
Rooster van diensten
Faciliteiten rond de viering
Viering beluisteren

KOMENDE DIENSTEN
 

Alle vieringen vinden plaats in het Kerkelijk Centrum en beginnen om 10:00 uur.
Als lokatie en/of tijd afwijken is dat aangegeven.


 

Op zondag 8 juli nemen een aantal kinderen weer afscheid van de kinderkerk. Ze maken de overstap naar een andere groep. In deze dienst zal ds. G.J.van ’t Slot voorgaan. Greet van ’t Slot is tot haar emeritaat predikant geweest in Bunnik en nu al vele jaren gemeentelid in Zeist-West.

In deze zomerperiode zal Greet van ’t Slot nog een aantal keren voorgaan in onze vieringen, ook op zondag 15 juli (en 5 augustus en 12 augustus). Het is fijn dat we in deze vacaturetijd en zomertijd kunnen bouwen op onze gemeenteleden.

Zondag 22 juli is ds. C.J. Menken-Bekius onze voorganger. Ook Corja Menken-Bekius is een welbekend gemeentelid van Zeist-West

Zondag 29 juli zal Gertjaap Kardol voorgaan in onze zondagse viering. Gertjaap kennen we vooral als één van onze vaste organisten en groot Bach liefhebber, maar hij is ook theologisch geschoold en gaat vaker voor in vieringen.

Zondag 5 augustus en zondag 12 augustus is ds. Greet van ’t Slot weer onze voorganger.

Zondag 29 augustus zal ds. H. van Dunné voorgaan in de viering. Henriëtte van Dunné, uit Abcoude, werkt als zelfstandig geestelijk verzorger en is dit jaar al vaker voorgegaan in vieringen.

Op zondag 26 augustus vieren we weer een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger in deze viering is ons gemeentelid ds. Corja J. Menken-Bekius.


Printerversie