U bevindt zich hier: Foto's  

FOTO'S
 

Een selectie van de vele foto's die van activiteiten in de wijkgemeente Zeist-West beschikbaar zijn.
Als u een bepaalde activiteit mist en daarvan nog eens (tijdelijk) de foto's wilt zien, stuur dan een mailtje aan de webmaster.

Als u om privacyredenen bezwaren heeft tegen een foto op deze site, neem dan contact op met de webmaster.


 

180325 Palmpasen De Palmpasenstok (met alles wat er aan hangt) hoort bij de intocht van Jezus in Jeruzalem, maar laat ook al iets doorschemeren van de weg die Jezus moet gaan: De stok is versierd met takje die verwijzen naar de palmtakken waarmee de mensen zwaaiden bij de intocht in Jeruzalem. In Nederland worden de palmtakken meestal vervangen door buxustakjes. Ook hangen we linten aan de stok om de stok bij de feestelijke intocht te laten passen

 

180304 Bevestiging Robert Baayen In de viering van zondag 4 maart is Robert Baayen door de voorganger Anton Stegeman bevestigd als ouderling. Zijn speciale aandachtsgebied zullen de vieringen zijn, zodat hij onder meer de contacten met de werkgroep Vieringen zal gaan onderhouden.

 

180204 Zondag Werelddiakonaat Zondag 4 februari was er speciale aandacht voor het Werelddiakonaat. In deze dienst stond ons ons wijkproject voor de Shea butter Boerinnen in Ghana centraal. Gonda de Haan (Kerk in Actie) gaf samen met ZWO een uitgebreide toelichting op dit project. Voorganger in deze dienst was Greet van ít Slot.

 

180107 Bevestiging Rianne Hoetink als diaken Rianne Hoetink is in de viering van 7 januari bevestigd als diaken. Uiteraard zijn we zeer dankbaar voor haar inzet de komende jaren.

 

171225 Kerstochtend Op kerstochtend kwam de laatste duif, de hemelduif, binnenvleiegen met een mooire boodschap. Samen met de kinderen werd er toch nog een onderdak voor hem gevonden.

   

171202 Adventmarkt Op 2 december was er voor de derde keer een Adventmarkt in het KC. Ook dze keer was het een succes met vele nieuwe gezichten van wijkbewoners.

 

171021 Bevestiging van Marian van Giezen Op zondag 22 oktober is Marian van Giezen officieel bevestigd voor een tijdelijke verbintenis aan Zeist-West er ondersteuning van het pastorale werk.

 
Printerversie