U bevindt zich hier: Foto's  

FOTO'S
 

In verband met de nieuwe privacywetgeving (AVG) kunnen we alleen foto's plaatsen als de herkenbare personen daarvoor expliciet (bv schriftelijk) toestemming hebben gegeven.
Zolang we dit niet geregeld hebben zijn de foto's (tijdelijk) niet beschikbaar.


 

180909 Startzondag Zondag 9 september zijn we het nieuwe seizoen gestart met een nieuwe jaarthema: "Op adem komen". In vijf workshops onderzochten we het thema en hebben daarmee samen de viering vorm gegeven.

 

180719 Hartelijk welkom voor Tineke Dronkert Wat waren we nieuwsgierig naar Tineke Dronkert. Toen ik om 10 voor acht de mensen vroeg naar binnen te gaan, zat iedereen vijf minuten later al vol verwachting klaar in de grote zaal. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, meestal moet je drie keer 'opjagen'. Maar als je een jaar geduldig hebt moeten wachten kan ik me dat ook we weer goed voorstellen. Met ruim 100 mensen was de zaal goed gevuld - en dat in deze vakantietijd - en met elkaar werd het een gezellige avond.

 

180722 Bevestiging Carola van Zanten Op zondag 22 juli 2018 isl Carola van Zanten bevestigd in het ambt van ouderling-kerkelijk werker, met als bijzondere opdracht de geestelijke verzorging in De Looborch, verbonden aan Zeist-West.

 

180801 Zomeruitje naar Terwolde Op 1 augustus 2018 was het tweede zomeruitje van dit jaar. Deze keer naar Terwolde, waar restaurant KriebelZ onze uitvalbasis was. Hier een korte impressie van Gerrit van de Berkt en een aantal foto's van Lo van Yperen.

 
Printerversie