U bevindt zich hier: Samenleving Diaconie ZWO  
 DIACONIE
Ondersteuning
Commissie Bijzondere Gebeurtenissen
Adressen
ZWO
 SAMENLEVING
Pastoraat
Diaconie
Raad van Kerken
WijkInloophuis
Pastoraal café Zeist

GROEPSREIS NAAR GHANA IN HET NAJAAR 2020
 

Het meerjaren wijkproject van PKN Zeist West “Beter inkomen voor de karitéboerinnen in Ghana” is een project van Kerk in Actie. Partnerorganisatie in Ghana is de Presbyteriaanse Kerk.
De ZWO commissie heeft bij haar keuze voor dit meerjaren project onder meer als voorwaarde dat het een bereisbaar project moet zijn.
Nu is een plan uitgewerkt vanuit de contacten met Kerk in Actie en samen met enkele andere PKN wijkgemeenten in de regio die ook dit landbouwproject van de karité boerinnen steunen, voor een gemeentereis naar Ghana.
Een gemeentereis georganiseerd door Kerk in Actie, met het doel de projecten te bezoeken die samen met Kerk in Actie worden gesteund.
Op reis met Kerk in Actie ben je letterlijk te gast. U ontmoet mensen in het land waar u heen reist en krijgt een kijkje achter de schermen van de partnerorganisatie. U ervaart hoe Kerk in Actie de projecten ondersteunt.
De inhoud van deze reis ligt niet kant en klaar op de plank. Deze gaat Kerk in Actie met u en de partnerorganisatie afstemmen.
Het wordt een reis van 10 – 14 dagen in de periode oktober/november 2020. De definitieve dagen worden afgestemd met de groep.
Gestreefd wordt naar 15 – 20 gemeenteleden, afkomstig van 4 á 5 wijkgemeenten uit de regio.
De prijs voor deze reis zal liggen tussen de € 1.500,- en € 2.000,- pp.
Belangstellende voor deze gemeentereis worden gevraagd hun belangstelling kenbaar te maken vóór het einde van dit jaar bij de ZWO commissie, Jan Hortensius.
Wilt u meer informatie over deze unieke mogelijkheid om het project dat onze wijkgemeente via Kerk in Actie steunt te bezoeken, neem dan contact op met de ZWO commissie, Jan Hortensius of Karina Tolsma.
Wil u meer informatie over de gemeentereizen die Kerk in Actie organiseert, kijkt u dan op:
https://www.kerkinactie.nl/kom-in-actie/reizen/gemeentereis-op-maat


Printerversie