U bevindt zich hier: Samenleving Diaconie Divers  
 DIACONIE
Actueel
Ondersteuning
Commissie Bijzondere Gebeurtenissen
Vakanties
Vluchtelingen
ZWO
Jeugd
Divers
Adressen
 SAMENLEVING
Pastoraat
Diaconie
Raad van Kerken
WijkInloophuis
Pastoraal café Zeist

DIVERS

Autodienst

Als u naar de kerk wil gaan, maar u heeft geen vervoer, dan is daar een oplossing voor. Een vrijwilliger van de autodienst kan u thuis ophalen en mee naar de kerk nemen. Na afloop van de dienst wordt u weer thuisgebracht.
Contactpersoon: Marry Jekel-Bax
Autodienst@pknzeistwest.nlKerstpakketten

Mensen die het hele jaar ieder dubbeltje om moeten draaien kunnen een extraatje met de Kerst goed gebruiken. De diaconie verstrekt daarom kerstpakketten aan wijkbewoners die altijd zuinig aan moeten doen. Als u iemand kent die zo’n pakket goed kan gebruiken, dan kunt u contact opnemen met de diaconie.
Contactpersoon: Betha Wits
Kerstattentiesdiaconie@pknzeistwest.nlAdventsdienst

In december organiseert de diaconie in Zeist-West een viering voor ouderen. U kunt opgehaald worden en weer thuis worden gebracht. De viering wordt afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd.
Contactpersonen: Rianne Meter


Zuivere producten

In het laatste weekend van de maand worden er in het Kerkelijk Centrum zuivere producten verkocht. Na de viering op zondag staat in de ontmoetingsruimte een tafel met producten uit de Wereldwinkel in Zeist. Indien er op zaterdagavond een Rooms-Katholieke viering is zijn er ook dan zuivere producten te koop. Een selectie uit het assortiment van de wereldwinkel is te koop in het Kerkelijk Centrum. Denk daarbij aan koffie, thee, chocolade, sap en hagelslag. Ook zijn er seizoensproducten te koop.


 
Printerversie